Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szentkorona tüntetés az Alkotm
  2009-02-01 09:52:54, vasárnap
 
  "Sátán rabbi: el a kezekkel a Magyar Szent Koronától..."

Szentkorona tüntetés az Alkotmánybíróság előtt

Nehéz a helyzete, aki meg akarja becsülni, hányan vettek részt a nemzeti tüntetésen az Alkotmánybíróság székháza előtt. Hosszú a Vár alatti Donáti utca, több száz méteren sűrűn tele aggódó emberekkel. A Toldy Ferenc gimnázium palotája alatt állunk, hogy meghallgassuk a szónokokat...

- Hogy az a...hát mit képzelnek ezek! Idősebb nő bosszankodik, mert retiküljét kiforgatták a szúró-vágó fegyvert kereső éber rendőrök. (Lehet, hogy előléptetésüket várják néhányan, azért a nagy igyekezet. A villamoson is mondták, pár nap múlva lesz Budapest felszabadításának évfordulója, többen jutalmakat várnak ezen a napon.)

A Himnusz és a Székely himnusz akkordjai után R á c z Sándor, '56-os elítélt nyitja meg a tüntetést. Elmondja, itt ugyan nem volt rendszerváltás, Magyarországot egyszerűen ebbe a helyzetbe kényszerítették. Majd így fejezte be: "...ehhez az állapothoz a köze nem a magyar népnek van!
Mert soha nem kérdeztek meg minket, és ha netán valahol kimondtuk a véleményünket, azt soha nem hallgatták meg, lefasisztáztak, leantiszemitáztak, legazembereztek bennünket és ezt teszi a mai hatalom is."

Dr. H e g e d ű s Lóránt, református püspök:
"... Szebb jövőt! Magyar testvéreim! Ebben a romlást hozó apokalipszisben megállásunk országosan csak akkor lehetséges, ha önazonosságunkat a szerteszét szakító ellen- propagandában megtaláljuk, és kimondjuk, mint magyar nemzet, a Magyar Szent Korona népe vagyunk."

"A Kárpát-medencébe és a világ minden tájára kényszerült magyarok! Ami nem sikerült a tatárnak, töröknek, Habsburgnak, a rákosista-kádárista gazembereknek, az nem fog sikerülni a kispistáknak és jöttmenteknek sem! Felemelem a szavam a felnövekvő ifjúság érdekében, az Atilla király népfőiskola tanárai és hallgatói körében a nemzetpusztítók ellen. Várom a lányok, asszonyok csatlakozását...most rajtunk áll és bukik a Nemzet sorsa. - hangoztatta az Atilla király Népfőiskola oktatója.

A Magyar Gárda országos főkapitánya, K i s s Róbert:
"Adjon az Isten szebb jövőt! - így kezdte a főkapitány a hozzászólását. Nehéz időket élünk, összeszorított foggal tűrünk. Viseljük a sors akaratát, a természeti erők zúgását, a politika hazug torzságait. És tűrjük csendben. Mindenkiről leltárt készítenek, mi pedig hallgatunk bambán, mi, akikben még csörgedez legnagyobb magyarjaink vére? Hagyjuk, hogy a Szentkorona, ez a szent ereklye, ami maga az élő történelem - értéktelen játékszerré váljon?...Hát hol vagytok, magyarok?..." tette fel a kérdést a főkapitány.

Dr. M o r v a i Krisztina, a Jobbik Magyarországért Mozgalom EU képviselői listavezetője: Morvai Krisztina egy nyílt levelet olvasott fel, amelyet az IMF-bank vezetőinek címzett.
Részlet a levélből: "...Magyarországot egy elszegényedett és gyarmat sorsára juttató...kölcsöneiket n e m fogjuk visszafizetni! (élénk helyeslés.)
Mi ugyanis olyan politikai erőket és civil mozgalmakat juttatunk hatalomra, amelyek megtagadják az adósság visszafizetését, és előnyben részesítik a magyar emberek és a magyar haza iránti hűséget...elérjük, hogy olyanok irányítsák az országot, akik egyszer és mindenkorra megszüntetik az adósságspirált..." - hangoztatta Morvai.

K i s s László, a Nemzeti Őrsereg főkapitánya: A főkapitány egy idézettel folytatta: "...Óvakodjunk annak a ma sajnos mindenütt olyannyira elterjedt, mindennel megalkuvó kufár szellemnek a befolyásától, amely nem ismer hazát, nem ismer nemzetet, sem igazságot, csak annyit, amit önző céljai megkívánják..."

K i s s Dénes költő, a Trianon Társaság elnöke: "...Sólyom elnök nyilatkozott a Felvidéken három héttel ezelőtt, és azt mondta, hogy Magyarországon már s e n k i t nem érdekel a Trianon! (Zúgás, füttyszó, hazaáruló felkiáltások). Nos, ő volt itt az Alkotmánybíróság első elnöke."

Z a g y v a Gyula, a HVIM vezetőségi tagja: elmondta, igen sokan jöttünk ma el, ezzel is bizonyítva, hogy az úgynevezett "nemzeti" oldal is fel tud mutatni komoly összetartást. Ezek a szervezetek igenis tudnak egységet felmutatni, amit az is bizonyít, hogy ezt a rendezvényt ilyen ügyesen meg tudták rendezni és ilyen sokan el is jöttek.
"...Az itt dolgozó bíráknak azt kellene már elérni, hogy az 1947-es alkotmányt megsemmisítsék egyben visszahozzák a Szentkorona Alkotmányát..." - fejezte be beszédét Zagyva Gyula.

S c h u s t e r Lóránt, a FRONT főszerkesztője, a Nemzeti Front elnöke: "...Örömmel üdvözlök mindenkit itt ESZTERGOMBAN, az Alkotmánybíróság előtt!..." (Utalva ezzel az ezeréves esztergomi székhelyre)...majd így fejezte be: "...Látom, hogy a magyarság lelkiismerete és szíve nem ezekben a szürke épületekben van, hanem itt kinn, ezekben a szűk utcákban...Ha az IMF és a többi külföldi betolakodó így folytatja, akkor Magyarországon fog kitörni a 21-ik század első rabszolgafelkelése! (Fegyverbe - kiáltják sokan.)
Ezen a földön csak Nemzetnek lehet hazája! Népnek mindössze otthona van.
Végezetül: SÁTÁN rabbi! El a kezekkel a Magyar Szentkoronától!" - fejezte be beszédét Schuster Lóránt.

A rendezvény január 30-án 16 órától 18 óráig tartott, rendzavarás nem történt.

(A Nemzeti Hírháló olvasóit Czékus Jób tudósította.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: alkotmánybíróság, önazonosságunkat, legazembereztek, magyarországért, előléptetésüket, kényszerítették, nemzetpusztítók, apokalipszisben, visszafizetését, lefasisztáztak, főszerkesztője, rendszerváltás, magyarországon, magyarországot, összeszorított, megsemmisítsék, elszegényedett, adósságspirált, szentkoronától, propagandában, lelkiismerete, gazembereknek, jöttmenteknek, meghallgassuk, csatlakozását, véleményünket, listavezetője, visszafizetni, hozzászólását, kölcsöneiket, esztergomban, kispistáknak, bosszankodik, nyilatkozott, megszüntetik, befolyásától, nemzeti tüntetésen, szúró-vágó fegyvert, nagy igyekezet, helyzetbe kényszerítették, magyar népnek, romlást hozó, szerteszét szakító, világ minden, felnövekvő ifjúság, nemzetpusztítók ellen, sors akaratát, természeti erők, politika hazug, szent ereklye, nyílt levelet, adósság visszafizetését, Magyar Szent Koronától, Toldy Ferenc, Magyar Szent Korona, Magyar Gárda, Jobbik Magyarországért Mozgalom EU, Morvai Krisztina, Nemzeti Őrsereg, Trianon Társaság, Szentkorona Alkotmányát, Zagyva Gyula, Nemzeti Front, Magyar Szentkoronától, Schuster Lóránt, Nemzeti Hírháló, Czékus Jób,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 25  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Sirató  Föld napja április 22  Az elfogadásnak...  Emberként automatikusan értéke...  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Naplemente  Facebookon kaptam  Szent György napi hiedelmek, s...  Április 22. a Föld napja,  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Életművészet  Az idő elsodorja létezésünk  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Életművészet  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Föld napja április 22  Nehezen engedem  Ünnepelj csak  Facebookon kaptam  Rögtön puha Mézes Krémes  Mosolyogtál már ma?  A könnyek összegyűjtése  Esti kép  Alakot vált...  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Minden szülő a lényével nevel.  A végzet az  Semmit ne higgy el  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Alakot vált...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Szép estét  Mosolyogtál már ma?  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Ébredj  Környezetvédelem  Föld napja április 22  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerűen  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Két tekintet van  Föld napja április 22  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Minden gyerek jó.  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Sokkal bölcsebb a természet,  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Becsüld meg azt amid van,...  Vannak arcok  Környezetvédelem  Próbálkozni kell ahhoz,  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nemzeti tüntetésen, szúró-vágó fegyvert, nagy igyekezet, helyzetbe kényszerítették, magyar népnek, romlást hozó, szerteszét szakító, világ minden, felnövekvő ifjúság, nemzetpusztítók ellen, sors akaratát, természeti erők, politika hazug, szent ereklye, nyílt levelet, adósság visszafizetését, magyar emberek, magyar haza, idézettel folytatta, szervezetek igenis, rendezvényt ilyen, 1947-es alkotmányt, ezeréves esztergomi, magyarság lelkiismerete, szürke épületekben, szűk utcákban, többi külföldi, 21-ik század, földön csak, rendezvény január, alkotmánybíróság, önazonosságunkat, legazembereztek, magyarországért, előléptetésüket, kényszerítették, nemzetpusztítók, apokalipszisben, visszafizetését, lefasisztáztak, főszerkesztője, rendszerváltás, magyarországon, magyarországot, összeszorított, megsemmisítsék, elszegényedett, adósságspirált, szentkoronától, propagandában, lelkiismerete, gazembereknek, jöttmenteknek, meghallgassuk, csatlakozását, véleményünket, listavezetője, visszafizetni, hozzászólását, kölcsöneiket, esztergomban, kispistáknak, bosszankodik, nyilatkozott, megszüntetik, befolyásától, összetartást, felkiáltások, visszahozzák, szervezetek, népfőiskola, rendzavarás, rendezvényt, évfordulója, úgynevezett, megállásunk, megtaláljuk, habsburgnak, kényszerült, kiforgatták, főkapitánya, szentkorona, magyarjaink, megtagadják, mozgalmakat, épületekben, hangoztatta, játékszerré, alkotmányát, megkívánják, mindenkorra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6073
  • e Hét: 20303
  • e Hónap: 31414
  • e Év: 184910
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.